SUBS.is
with subtitles
//

The Dark Knight (2008) Albanian subtitle

If you have the movie file downloaded select it in the video player below.
Your selected subtitles will play within the video player when you start the movie.

If you do not have the movie file downloaded you can still view the selected subtitles at the bottom of this page.
The Dark Knight
2008
Batman - The Dark Knight(AnDi Shehu).srt
Batman Kalorësi I Ghotam.2008.UniVerseHub.ALB.srt
Subtitles
AlbanianBatman - The Dark Knight(AnDi Shehu).srt
AlbanianBatman Kalorësi I Ghotam.2008.UniVerseHub.ALB.srt
Subtitle content
Batman Kalorësi I Ghotam.2008.UniVerseHub.ALB.srt
00:00:06 – 00:00:12.074
Reklamoni produktin tuaj ose marken e juaj kontakotni www.OpenSubtitles.org sot
00:00:59.196 – 00:01:05.908
BATMAN - KALORËSI I GoTHAM-IT
00:01:10.476 – 00:01:16.551
VETËM SIKUR TË DINIT
00:01:56.916 – 00:02:00.704
KU KENI QËNË? KA ME ORË TË TËRA QË JU PRES!
00:02:03.076 – 00:02:05.112
NËSE TA THEM, NDOSHTA NUK DO TË MË BESOSH.
00:02:05.276 – 00:02:08.791
MOS E DËGJO! HISTORIA IME ËSHTË EDHE MË E PABESUESHME!
00:02:09.796 – 00:02:11.07
JO, BUKUROSHË, UNË U MUND TË DYVE!
00:02:11.436 – 00:02:14.667
ATËHERË? KUSH VJEN I PARI?
00:02:15.796 – 00:02:17.787
O MIK, SIÇ THASHË, UNË I MUND TË GJITHË.
00:02:17.956 – 00:02:20.026
KËTË E THUA TI.
00:02:22.676 – 00:02:24.075
JEPI, MË THUAJ.
00:02:30.956 – 00:02:34.073
PO BËJA NJË SHËTITJE NGA ZONA E PORTIT...
00:02:43.716 – 00:02:44.705
QËNKË FITIL!
00:03:10.036 – 00:03:12.994
PO PRISJA QË TË MË VERSULEJ SIPËR.
00:03:13.156 – 00:03:14.987
KUR PAPRITUR:
00:03:26.876 – 00:03:31.233
NUK E KISHA PARË KURRË MË PARË POR E KUPTOVA ME NJË HERË SE KUSH ISHTE.
00:03:34.956 – 00:03:36.674
BATMAN.
00:03:42.796 – 00:03:46.755
A E DINI SE ËSHTË SI NJË HIJE E GJALLË? KUR NDONJËRI PËRPIQEJ TA QËLLONTE. . .
00:03:46.916 – 00:03:48.872
. . .BATMAN BËHEJ SI NJË HIJE.
00:03:49.036 – 00:03:50.469
DHE PASTAJ SHFAQEJ NË NJË KËND TJETËR!
00:03:50.636 – 00:03:52.228
ÇFARË DREQIN THUA? BATMAN ËSHTË NJË--
00:03:52.396 – 00:03:53.988
NUK KAM MBARUAR ENDE.
00:04:05.836 – 00:04:07.986
VËRTET E FRIKSHME!
00:04:39.276 – 00:04:41.028
E PABESUESHME, OR MIK.
00:04:41.196 – 00:04:43.232
GABOHESH. BATMAN NUK ËSHTË NJË HIJE E GJALLË.
00:04:43.396 – 00:04:46.115
HISTORIA IME ISHTE KREJT NDRYSHE.
00:04:49.636 – 00:04:51.467
- AVASH. - EJ.
00:04:58.236 – 00:05:00.147
DEPARTAMENTI I POLICISË - GoTHAM
00:05:26.876 – 00:05:28.992
NDAL. POLICIA.
00:05:29.636 – 00:05:30.91
ULE PISTOLETËN.
00:05:35.196 – 00:05:39.03
PRIT! DUKET SI AI TIPI QË PASHË UNË, VEÇSE AI IMI NUK FLUTURONTE.
00:05:39.396 – 00:05:41.591
DHE TAMAM NË ATË ÇAST ERDHI.
00:05:41.796 – 00:05:42.785
KUSH?
00:05:42.956 – 00:05:44.594
BATMAN.
00:06:02.876 – 00:06:05.151
VËRTET E FRIKSHME!
00:06:46.476 – 00:06:47.625
PRIT PAK.
00:06:47.796 – 00:06:49.946
BATMAN NUK VËRDALLOSET DUKE PRERË KOKA.
00:06:50.116 – 00:06:52.232
E DINË TË GJITHË QË NUK KA VRARË NJERI!
00:06:52.756 – 00:06:55.111
ISHTE PËR TA BËRË MË INTERESANTE HISTORINË, SI THUA!
00:06:55.396 – 00:06:56.67
MIRË MIRË, VAZHDO.
00:07:15.236 – 00:07:17.955
VËRTET QË NUK KURSENIN GJË.
00:07:22.476 – 00:07:23.909
SA I PËRPIKTË.
00:07:24.196 – 00:07:26.835
PRA, U RRAHEN MIRË E MIRË. . .
00:07:26.996 – 00:07:28.224
. . .DERI SA MBËRRITËN TEK LUMI.
00:08:18.276 – 00:08:20.71
UNË NUK E KAM PARË DUKE FLUTURUAR SI LAKURIQ NATE.
00:08:20.876 – 00:08:23.071
- POR THUHET QË-- - DUKET SIKUR E KANË FILMUAR. . .
00:08:23.236 – 00:08:25.386
. . .DUKE U KACAFYTUR KUR ISHE TI.
00:08:28.516 – 00:08:30.586
E KAM PARË, DHE JENI QË TË DY JASHTË BINARVE.
00:08:30.756 – 00:08:33.509
JU NUK E DINI SE KUSH ËSHTË BATMAN NË TË VËRTET. . .
00:08:34.196 – 00:08:37.074
NUK ËSHTË NJË LAKURIQ NATE, DHE AS NJË HIJE E GJALLË.
00:08:37.236 – 00:08:39.83
- E NGA E DI TI? - SEPSE UNË E KAM PARË I PARI.
00:08:59.836 – 00:09:01.554
ÇFARË PO NDODH?
00:09:04.236 – 00:09:07.387
ZONJA DHE ZOTËRINJ, KJO ËSHTË NJË GRABITJE.
00:09:10.076 – 00:09:14.433
NËSE BASHKËPUNONI, GJITHÇKA DO SHKOJË MIRË DHE DO TË KTHEHENI PËR DARKË NË SHTËPI.
00:09:15.676 – 00:09:20.272
FUTUNI NË RRESHT DHE LINI GJËRAT ME VLERË KËTU.
00:09:39.996 – 00:09:42.112
- IKIM. - KUSH ËSHTË AI?
00:09:44.836 – 00:09:45.951
HIDHI ARMËT NË TOKË.
00:09:46.436 – 00:09:47.71
HIQE MENDSH.
00:09:49.916 – 00:09:51.395
KUJDES!
00:09:55.756 – 00:09:58.395
TË LARGOHEMI! SHPEJT! NDIHMË!
00:09:58.556 – 00:10:00.99
SHIKO QË NUK TË KAM FRIKË.
00:10:01.156 – 00:10:02.384
NUK I THE KËSHTU.
00:10:02.556 – 00:10:04.035
- FAKTIKISHT PO. - NUK ËSHTË E VËRTETË.
00:10:04.836 – 00:10:07.873
QËLLO PO DESHE.
00:10:08.196 – 00:10:09.788
NUK KAM FRIKË.
00:10:47.756 – 00:10:49.314
VËRTET E FRIKSHME!
00:10:49.796 – 00:10:52.674
NUK PO TALLENI ME MUA?
00:10:54.636 – 00:10:57.309
MUA NUK ME GJËN GJË.
00:12:05.156 – 00:12:06.748
PUNË E PAQME, DJALOSH.
00:12:06.916 – 00:12:09.146
FALEMINDERIT, TË JAM BORXH.
00:12:17.316 – 00:12:19.705
- ÇFARË KA NDODHUR? - HË? TREGO!
00:12:19.876 – 00:12:21.309
- U ZHDUK. - ISHTE BATMAN?
00:12:21.476 – 00:12:22.875
- SI ËSHTË? - PAFJALË.
00:12:23.036 – 00:12:24.947
NUK TË BESOJ. HË DE.
00:12:25.116 – 00:12:28.745
SHOKU, E KAM UNË NJË HISTORI PËR JU.
00:12:31.076 – 00:12:35.752
ZJARR I PËRZIERË
00:12:51.276 – 00:12:54.268
PËR TA MBYLLUR, Bruce Wayne KA NJOFTUAR PËR DITËN SE KUR DO TË HIDHET...
00:12:54.436 – 00:12:57.155
...Waynecom sEVEN, SATELITI MË I FUNDIT I PRODHUAR NGA NDËRMARRJA E TIJ.
00:12:57.316 – 00:12:59.352
DUKE FOLUR NGA SHKALLËT E Wayne Enterprises...
00:12:59.516 – 00:13:01.711
... Wayne KA POHUAR SE SATELITI I RI PËRFAQËSON...
00:13:09.396 – 00:13:11.034
Chris.
00:13:12.716 – 00:13:14.707
DETEKTIV Allen.
00:13:16.356 – 00:13:17.948
ORTAK?
00:13:18.316 – 00:13:20.193
ËSHTË BRENDA.
00:13:20.356 – 00:13:22.586
JAM I SIGURT, ËSHTË BRENDA.
00:13:22.756 – 00:13:23.791
TOGER JAMES GoRDoN
00:13:23.956 – 00:13:25.594
EDHE NJË HERË.
00:13:27.716 – 00:13:30.947
- Allen, Ramirez. URDHËRONI BRENDA. - MENJËHERË, ZOTËRI.
00:13:44.036 – 00:13:45.469
MË FAL, KUSH ËSHTË KY NJERI?
00:13:47.876 – 00:13:50.788
Jacob Feely. PSEUDONIMI NJERIU I ZI.
00:13:53.156 – 00:13:54.589
AI I TEKNOLOGJISË SË LARTË?
00:13:54.756 – 00:13:56.508
E KUSH E SOLLI, KËTË?
00:13:57.316 – 00:13:59.068
E KEMI NË MBIKQYRJE, DETEKTIV Allen.
00:13:59.236 – 00:14:00.635
PËR MUA MJAFTON ME KAQ.
00:14:00.796 – 00:14:03.39
AJO ËSHTË DETEKTIV Ramirez DO TA VËNI Z. Feely. . .
00:14:03.556 – 00:14:07.026
. . .NË PRANGA DHE DO TA SHPIENI NGA KAHU TJETËR I Narrows.
00:14:08.636 – 00:14:10.866
SI URDHËRON, ZOTËRI. EJANI KËTEJ, Z. Feely.
00:14:19.396 – 00:14:22.706
RRESHTERI Del Arrazio THOTË QË NJERËZIT E Maroni-IT JU KANË QEPUR RUSIT.
00:14:23.036 – 00:14:26.915
NDOSHTA DO TË NDESHËN SONTE, NË ISHULLIN Tri-Corner.
00:14:27.076 – 00:14:30.386
DHE ME KËTË ÇFARË DO DOJE TË NËNKUPTOJE?
00:14:30.556 – 00:14:33.024
PO PYESJA VETËN NËSE DUHET TË LËMË. . .
00:14:33.196 – 00:14:35.391
. . .QË "ROJTARI" TË BËJË PUNEN TONË, VETËM KAQ.
00:14:36.036 – 00:14:37.31
UNË KAM BESIM TË PLOTË NË TË.
00:14:37.476 – 00:14:40.991
BESIMI ËSHTË DIÇKA QË MUNGON PREJ SHUMË KOHËSH NË KËTË VEND.
00:14:41.156 – 00:14:43.067
UNË NUK KAM BESIM TEK AI, ZOTËRI.
00:14:45.156 – 00:14:46.828
DO MESOHESH EDHE TI.
00:15:06.716 – 00:15:10.391
PËR TY ËSHTË NJË RAST I MIRË, DHE DUHET TË MËSOSH QË TË GËLLTITËSH GJITHÇKA.
00:15:12.236 – 00:15:14.306
- POR BËN PUNEN TONË! - NUK ËSHTË E VËRTETË.
00:15:14.476 – 00:15:16.034
PO TË THEM QË PO, Anna.
00:15:16.196 – 00:15:18.073
NUK ËSHTË E VËRTETË.
00:15:20.636 – 00:15:23.867
TI SI DO TA PËRCAKTOJE? NJË LUFTETAR TË KRIMIT?
00:15:24.036 – 00:15:27.312
NGA DREQIN TA DI UNË? NE AS QË E DIMË NËSE ËSHTË NJERI!
00:15:27.476 – 00:15:30.593
ATË QË MUND TË TË THEM ËSHTË SE QYTETI PO NDRYSHON PËR MIRË, FALË TIJ.
00:15:30.756 – 00:15:33.475
TI NUK JE RRITUR KËTU, NUK E DALLON NDRYSHIMIN.
00:15:33.636 – 00:15:35.388
POR UNË QË JAM RRITUR KËTU E SHOH.
00:15:52.516 – 00:15:55.508
''NJËSIA E KRIMEVE TË MËDHA'', DETEKTIVI Ramirez DHE DETEKTIVI Allen.
00:15:58.516 – 00:16:01.952
- A ËSHTË NJË TËRHEQJE APO DORËZIM? - NJË DORËZIM. Jacob Feely.
00:16:02.116 – 00:16:04.425
A E KENI ZËNË? URIME.
00:16:04.596 – 00:16:08.145
- E KEMI GJETUR SI PËR MREKULLI. - KENI QËNË KËTU PAS ARRATISJES?
00:16:08.316 – 00:16:10.989
- JO, KJO ËSHTË HERA E PARË. - ATËHERË DISA KËSHILLA.
00:16:11.156 – 00:16:13.147
I GJITHË ISHULLI BËN PJESË NË ÇMENDINËN KRIMINALE.
00:16:13.316 – 00:16:15.227
MBYLLNI DYER DHE DRITARE.
00:16:15.396 – 00:16:18.035
DERISA TË MBËRRINI NË SELINË KRYESORE. MOS U NDALNI.
00:16:18.196 – 00:16:21.472
ATA QË DO TË SHIKONI VERDALLË NUK JANË QYTETARË TË THJESHTË POR TË BURGOSUR.
00:16:21.796 – 00:16:23.514
MIRË, GJITHÇKA ËSHTË E QARTË.
00:16:24.836 – 00:16:26.872
PO I LAJMËROJ QË JENI KËTU.
00:17:14.716 – 00:17:16.672
MIRË SE U KTHEVE, Jacob.
00:17:32.996 – 00:17:34.27
DETEKTIVËT Ramirez DHE Allen.
00:17:34.436 – 00:17:37.792
KEMI DORËZUAR TË BURGOSURIN DHE PO KTHEHEMI NË QËNDËR.
00:17:37.956 – 00:17:40.47
MIRË.
00:17:40.636 – 00:17:43.389
PO TË RREFEJ, ORTAK, QË KY VEND MË FUT ETHET.
00:17:43.556 – 00:17:46.389
NJË ISHULL I TËRË ME TË LAJTHITUR.
00:17:46.556 – 00:17:49.07
I GJITHË QYTETI ËSHTË ME TË LAJTHITUR.
00:17:49.236 – 00:17:50.555
NUK TË SHOH NË HUMOR SONTE.
00:17:50.716 – 00:17:53.105
PO. PO MENDOJ QË TË LË NJËSINË E KRIMEVE TË MËDHA.
00:17:53.436 – 00:17:54.755
ÇFARË? NUK MUND TA BËSH!
00:17:56.076 – 00:17:59.068
NE JEMI ORTAKË QË PREJ 6 JAVËSH, Anna, NUK JEMI TË MARTUAR.
00:17:59.236 – 00:18:01.306
JEMI NË NJËSINË E KIRMEVE TË MËDHA.
00:18:01.476 – 00:18:03.387
Gordon TË KA DASHUR ASHTU SIÇ KA DASHUR EDHE MUA.
00:18:03.556 – 00:18:05.467
DHE TË GJITHË DETEKTIVËT E TJERË!
00:18:05.636 – 00:18:07.547
NUK MUND TË IKËSH ASHTU THJESHTË!
00:18:08.596 – 00:18:10.268
NJËSIA E KRIMEVE TË MËDHA.
00:18:10.436 – 00:18:12.745
NËSE NE DO ZGJIDHNIM KRIMET E MËDHA, SI ATO PËRLESHJET MES BANDAVE TË MËDHA. . .
00:18:12.916 – 00:18:16.033
. . .QË KA QË PREJ NJË MUAJI QË VËRSULET NEPËR KËTO RRUGË. . .
00:18:16.196 – 00:18:19.108
DO TË ISHTE NDRYSHE. POR NE NUK BËJMË ASGJË NGA KËTO.
00:18:19.276 – 00:18:21.915
JO, NE THJESHTË I SHERBEJMË ROJTARIT.
00:18:22.076 – 00:18:25.955
DHE KJO, E DASHUR ORTAKE, ËSHTË E GABUAR.
00:18:40.836 – 00:18:42.315
NUK MUND TË NA LËSH KËSHTU. . .
00:18:42.476 – 00:18:44.706
. . .JO TANI QË MË NË FUND PO MARRIN NJË UDHË TJETËR!
00:18:44.876 – 00:18:48.835
SKUDRA JONË KA NEVOJË PËR AGJENTË TË ZOTËT DHE TË NDERSHËM SI TY, MË SHUMË SE KURRË!
00:18:48.996 – 00:18:51.385
NUK E DI A MUND TË KEMI BESIM TEK BATMAN. . .
00:18:51.556 – 00:18:52.875
. . .POR PA DYSHIM DI QË. . .
00:18:53.036 – 00:18:56.995
. . .FALË TIJ UNË NUK KAM MË TURP QË JAM NJË POLIC!
00:18:58.156 – 00:19:00.351
NËSE MENDON SE ËSHTË PAK. . .
00:19:00.516 – 00:19:02.472
TANI DO TË MË DËGJOSH DHE. . .
00:19:02.636 – 00:19:04.149
TË LUTËM, MBYLLE GOJËN. . .
00:19:05.116 – 00:19:06.674
DREQIN.
00:19:20.756 – 00:19:23.668
AI ËSHTË RUSI. KEMI NEVOJË PËR PËRFORCIME.
00:19:23.916 – 00:19:26.384
TË GJITHA PËRFORCIMET E MUNDSHME.
00:19:43.396 – 00:19:46.786
RUS, TË KISHA THËNË QË TË RRIJE LARG NGA TERRITORI IM.
00:19:46.956 – 00:19:50.551
POR TI NUK KE TERRITOR TËNDIN, NUK KE GJË PREJ GJËJE!
00:19:50.916 – 00:19:54.352
SI GUXON TË MË FLASËSH ASHTU, MORE TUTKUN.
00:20:02.916 – 00:20:04.827
KËRKESË PËR MBËSHTETJE! KËRKESË PËR MBËSHTETJE!
00:20:04.996 – 00:20:06.748
JEMI MES o'Neil DHE Morrison!
00:20:06.916 – 00:20:09.794
AGJENTË KANË NEVOJË PËR PËRFORCIME, MES O 'Neil DHE Morrison!
00:20:09.956 – 00:20:12.186
PËRFORCIMET DO VINË PAS TRE MINUTASH.
00:20:12.356 – 00:20:14.108
ËSHTË VONË, PAS TRE MINUTASH NE DO JEMI NË DËRRASË!
00:20:23.396 – 00:20:25.785
MË KALO SHPEJT QITËSEN!
00:20:33.636 – 00:20:34.785
SHPEJT. ULU!
00:20:38.316 – 00:20:39.59
LARGOHU.
00:22:12.356 – 00:22:14.916
KJO PO QË ËSHTË FAT.
00:22:22.596 – 00:22:24.314
NJË FAT PËR MUA.
00:22:46.436 – 00:22:50.145
NDAL MOS LËVIZ! BËJ EDHE NJË TJETËR HAP DHE DO TË TË HEDH TURTË NË ERË!
00:23:03.716 – 00:23:05.354
HIDHE ARMËN!
00:23:06.196 – 00:23:08.312
NUK PO TALLËM, TË BETOHEM QË E HEDH NË ERË!
00:23:14.916 – 00:23:17.191
E VRAS! A E KUPTOVE, E VRAS!
00:23:18.156 – 00:23:19.35
JO.
00:23:19.516 – 00:23:21.234
NUK DO TA BËSH.
00:23:33.676 – 00:23:36.827
TI BËN PJESË NË SKUADRËN E Gordon, APO JO?
00:23:39.916 – 00:23:42.794
TOGERI Gordon DI TI GJYKOJË MIRË KARAKTERET E PERSONAVE.
00:24:02.116 – 00:24:07.144
PROVË NË FUSHË
00:24:30.596 – 00:24:32.552
JE KËTU PËR FOTOT QË MË KE KËRKUAR?
00:24:33.196 – 00:24:34.948
MUND TË TË ZËVËNDËSOJ. . .
00:24:35.116 – 00:24:37.471
. . .NË TORNEUN E GOLFIT TË ORGANIZUAR NGA Ronald Marshall?
00:24:37.636 – 00:24:39.513
DO MË PËLQENTE TA NJIHJA.
00:24:40.516 – 00:24:42.472
KISHA VENDOSUR QË TË MOS SHKOJA.
00:24:42.636 – 00:24:45.628
REPUTACIONI I Marshall KOHËT E FUNDIT PO MJEGULLOHET.
00:24:46.196 – 00:24:47.675
PËR KËTË MË INTERESON.
00:24:51.476 – 00:24:56.186
DY JAHTE, ME RRETH 12 METRA, TË ANKORUAR NË PORTIN E Gotham.
00:24:56.836 – 00:24:58.474
MA MERR MENDJA TË JENË NË SHITJE. . .
00:24:58.636 – 00:25:01.389
. . .DHE QË TI DO TË SHOHËSH SE CILI ËSHTË MË I BUKUR NGA LART?
00:25:01.556 – 00:25:06.71
- PËR ÇFARË TJETËR MUND TË DUHET NJË SATELIT? - MË VIJNË NË MENDJE ARSYE. . .
00:25:06.956 – 00:25:10.426
. . .POR NË ÇDO MENYRË KA NDODHUR DIÇKA E ÇUDITSHME.
00:25:14.956 – 00:25:18.232
GJATË "SHËRBIMIT FOTOGRAFIK" QË MË KE KËRKUAR TË BËJ. . .
00:25:18.396 – 00:25:21.115
. . .SATELITI KA PËSUAR NJË DËM TË MADH NË STRUKTURË.
00:25:21.596 – 00:25:23.234
NË FILLIM MË SHKOJ MENDJA TEK NDONJË METEORIT. . .
00:25:23.396 – 00:25:25.307
. . .POR DUKE ANALIZUAR SEKSIONIN. . .
00:25:25.476 – 00:25:28.309
. . .KEMI ZBULUAR QË ËSHTË DËMTUAR NGA BRËNDA.
00:25:28.836 – 00:25:32.545
- SHKAKU? - NJË SHTËLLUNGË E FORTË ELEKTROMAGNETIKE.
00:25:32.716 – 00:25:35.105
PO TË TË TREGOJ SE TË ÇFARË LLOJI.
00:25:39.076 – 00:25:40.509
DO TË ISHTE MË MIRË SIKUR TË LARGOHESHE.
00:26:02.276 – 00:26:04.107
BËNI KUJDES!
00:26:13.756 – 00:26:15.712
TË KËRKOJ TË FALUR!
00:26:15.876 – 00:26:18.026
SATELITI PO ORIENTOHET. . .
00:26:18.196 – 00:26:20.71
. . .ME NJË SISTEM NAVIGIMI ELEKTROMAGNETIK GJIROSKOPIK.
00:26:21.036 – 00:26:23.596
A ËSHTË KY KOMPJUTËR QË GJENERON FUSHËN?
00:26:23.756 – 00:26:26.475
PROTOTIPËT E PARË E SHFAQNIN KËTË PROBLEM.
00:26:26.636 – 00:26:28.513
DHE MENDONIM QË E KISHIM ZGJEDHUR.
00:26:28.676 – 00:26:30.428
POR ME SA DUKET NUK ËSHTË KËSHTU.
00:26:30.756 – 00:26:32.474
ÇFARË TË BËJMË ATËHERË?
00:26:32.636 – 00:26:34.069
MË ERDHI NJË MENDIM.
00:26:43.036 – 00:26:45.675
KJO ËSHTË NJË MAKINË SHUMË E NDJESHME TË VALËVE TË GODITJES.
00:26:45.836 – 00:26:48.555
KUR DALLON NJË TINGULL MBI NJË LIVEL TË PARACAKTUAR. . .
00:26:48.836 – 00:26:52.192
. . .NGARKON GJIROSKOPIN DUKE GJENERUAR NJË GODTIJE.
00:26:52.836 – 00:26:56.306
TË FORTË SA TË DEVIJOJË NJË PLUMB.
00:27:14.516 – 00:27:17.633
FUNKSIONON ME MUNICION TË ARMËVE TË IMËTA, EDHE NË NJË DISTANCË TË VOGËL. . .
00:27:18.396 – 00:27:20.785
POR NËSE TË QËLLOJNË ME NJË PUSHKË, ËSHTË MIRË QË TË FSHIHESH.
00:27:21.956 – 00:27:24.151
PËRSE DO DUHEJ TË MË QELLONTE NDOKUSH ME PUSHKË?
00:27:24.636 – 00:27:26.228
LE TË THEMI QË BUKURIA JOTE. . .
00:27:26.396 – 00:27:28.99
. . .MBASE NUK U PELQEN TË GJITHËVE, Z. Wayne.
00:27:41.636 – 00:27:43.513
STREHIM PA ÇATI SEKSIONI JUG-PËRËNDIMOR
00:27:58.116 – 00:28:02.746
TURNEU I PARË VJETOR PËR TË PASTREHËT
00:28:13.396 – 00:28:15.352
I ADMIROJ ATA QË QË VLERËSOJNË NJË LAGJE TË DEGRADUAR. . .
00:28:15.516 – 00:28:17.313
. . .DUKE NDËRTUAR NJË FUSHË GOLFI.
00:28:17.716 – 00:28:20.549
KAM DASHUR TA NIS ME KËMBËN E DUHUR.
00:28:30.996 – 00:28:33.59
A DONI TË TRANSFEROHENI KËTU? MUND TË TË BËJ NJË ÇMIM TË MIRË.
00:28:33.756 – 00:28:36.19
SHUMË MIKPRITËS, Z. Marshall.
00:28:36.356 – 00:28:38.506
ËSHTË PËR AKTIVISTIN E VRARË TË LAGJES.
00:28:38.676 – 00:28:40.667
AI QË DONTE TË NDALONTE NDËRTIMET TUA.
00:28:40.836 – 00:28:44.112
PESHON NEGATIVISHT MBI ATMOSFERËN E SHTËPISË.
00:28:45.236 – 00:28:47.227
MIRËSEERDHE FJALËKALIMI
00:28:47.596 – 00:28:50.747
Teresa Williams ISHTE NJË HALE NË SY, NUK E MOHOJ.
00:28:50.916 – 00:28:52.634
ISHTE NJË NJERI I ZOTIT. . .
00:28:52.796 – 00:28:55.868
. . .QË RA MES PLUMBAVE TË TË PËRDALURVE QË MBRONTE.
00:28:58.916 – 00:29:01.43
STREHIMIT TË TË PASTREHËVE DO TI VË EMRIN E SAJ.
00:29:01.596 – 00:29:03.791
MBASE DO TË HEQ SHPIRTËRAT E KËQINJ.
00:29:03.956 – 00:29:05.514
E KE RADHËN TI.
00:29:14.596 – 00:29:18.271
''KAM MËSUAR DIÇKA NGA JETA. VLEN VETËM KUR DI TË NGASËSH'' .
00:29:27.556 – 00:29:30.628
- MERREMI NE, Z. Marshall. - POR SI KA NDODHUR?
00:29:41.236 – 00:29:44.865
- SONTE LUAJ POKER, TË INTERESON? - MË VJEN KEQ POR JAM I ZËNË.
00:29:45.236 – 00:29:47.386
VËRTET? NJË BJONDE APO NJË BRUNE?
00:29:47.876 – 00:29:49.787
GJYSËM RUSE, DHE GJYSËM MOLDAVE.
00:29:51.556 – 00:29:53.274
TA HAJE DREQI, JAM PA FJALË.
00:30:05.636 – 00:30:07.467
GJITHÇKA NË RREGULL, SHEF?
00:30:07.636 – 00:30:09.752
MOS DUKEM GJË MIRË?
00:30:09.916 – 00:30:12.35
A MË SHPJEGONI PËRSE RRINI KËTU SI HUNJ. . .
00:30:12.516 – 00:30:15.667
. . .KUR JU KAM DHËNË URDHËR QË RUSIN TA HADHNI NË FLAKËT E FERRIT ?
00:30:15.836 – 00:30:17.474
NËSE NUK E GJEJMË, SI TA VRASIM?
00:30:18.156 – 00:30:19.987
KËRKONI MË MIRË.
00:30:20.836 – 00:30:23.794
DERISA AI FAQEZI TË JETË SHËNDOSHË E MIRË. . .
00:30:23.956 – 00:30:26.709
. . .JAM I DETYRUAR TË QËNDROJ KËTU TË VJEDH NË KËTË VARKË TË MALLKUAR!
00:30:26.876 – 00:30:28.514
DUHET TA GJENI DHE T'JA NXIRRNI SHPIRTIN.
00:30:28.676 – 00:30:31.236
QARTË? UNË E DUA NË DËRRASË--
00:30:38.036 – 00:30:39.389
PO KUSH E KA KOMANDËN?
00:31:01.236 – 00:31:02.749
SHIKO ÇFARË DREQIN BËRE.
00:31:03.236 – 00:31:06.034
DIL, MORE DEBIL. KËSHTU DO TË MUND TË TË VRAS!
00:31:06.196 – 00:31:07.629
MË KE PRISHUR VARKËN!
00:31:07.796 – 00:31:08.831
ËSHTË RUSI. . .
00:31:09.156 – 00:31:11.545
KY ËSHTË Sal Moron, PARAZITI!
00:31:12.156 – 00:31:13.669
NË KËMBË! ËSHTË RUSI!
00:31:13.836 – 00:31:16.35
ËSHTË RUSI! VRITËNI!
00:31:16.836 – 00:31:18.269
MERRINI SHENJË SYTË.
00:31:53.476 – 00:31:55.068
JO!
00:31:59.796 – 00:32:01.627
TI RRI TEK PORTI.
00:32:01.796 – 00:32:03.514
DHE TI KTHEHU NË PERIFERI.
00:32:03.676 – 00:32:06.236
KËSHTU BËJMË DERISA NUK DO TU KEM ZËNË.
00:32:07.076 – 00:32:09.909
DHE KUR TA BËJ, DO TË ZIHENI NË QELINË E BURGUT.
00:32:10.276 – 00:32:11.789
QARTË?
00:32:13.636 – 00:32:15.194
MIRË, PORTI ËSHTË I YTI.
00:32:29.796 – 00:32:32.31
KUSH THYEN PAGUAN, DHE ATO JANË TUAJAT.
00:32:47.116 – 00:32:48.993
PO VDES.
00:32:55.036 – 00:32:57.152
SPITALI I GoTHAM ClTY
00:33:02.876 – 00:33:05.515
KAM NJË TË PLAGOSUR ME ARMË ZJARRI HUMB SHUMË GJAK NGA SHPATULLA.
00:33:05.676 – 00:33:07.268
KA NEVOJË PËR MJEKIME. MENJËHERË!
00:33:10.956 – 00:33:12.025
JO, MOS U AFRONI.
00:33:12.556 – 00:33:14.672
HIDHE PISTOLETËN.
00:33:14.836 – 00:33:16.713
JO! MOS QELLONI!
00:33:23.396 – 00:33:24.875
MORI FUND.
00:33:25.476 – 00:33:26.591
MA JEP PISTOLETËN.
00:33:34.756 – 00:33:37.554
MERREMI NE ME KËTË, ZOTËRI.
00:33:51.796 – 00:33:54.23
E PASHË NË LAJME KUR GABOVE GROPËN E DYMBËDHJETË.
00:33:54.596 – 00:33:56.507
NË MË SE NJË METËR.
00:33:56.676 – 00:33:58.268
POR MBASE KA QËNË MË TURPËRUESE. . .
00:33:58.436 – 00:34:01.075
. . .KUR SHKOPI I Marshall FLUTUROI MBI PEMË. . .
00:34:01.236 – 00:34:02.954
KUSH E DI SI DO TË KETË NDODHUR?
00:34:03.116 – 00:34:05.152
ÇFARË TË THEM? NJË GABIM. . .
00:34:05.316 – 00:34:07.386
. . .DHE KA PATUR EDHE NJË TJETËR.
00:34:10.116 – 00:34:11.993
FUNKSIONON SHUMË MIRË.
00:34:12.556 – 00:34:15.514
JAM GATI TË RREZIKOJ EDHE JETËN NËSE ËSHTË E NEVOJSHME.
00:34:15.676 – 00:34:18.236
POR VETËM TIMEN AMA, JO ATË TË TJERËVE.
00:34:31.726 – 00:34:36.846
PËRBINDËSHI I HIJEVE
00:35:18.086 – 00:35:19.36
ATËHERË, ÇFARË KA NGJARË?
00:35:19.526 – 00:35:21.756
VERSIONËT QË DËGJOVA JANË TË KUNDËRTA ME NJËRA TJETRËN POR E MORA VESH. . .
00:35:21.926 – 00:35:25.521
. . .QË NDËRKOHË QË KARDINALI o'Fallon BËNTE PREDIKIMIN KA SHPËRTHYER KASAPHANIA.
00:35:28.166 – 00:35:29.804
E GJITHË BASHKËSIA ISHTE SI E TERHUZUR.
00:35:29.966 – 00:35:32.002
BESIMTARËT DUKEN SI TË ÇMENDUR, KANË HALUÇINACIONE, JANË BËRË TË DHUNËSHËM.
00:35:41.646 – 00:35:43.045
THONË QË KA ARDHUR NJË PËRBINDËSH. . .
00:35:43.206 – 00:35:46.357
. . .NJË ''NJERI HARDHUCË'' I GJATË MBI DY METRA, I MBULUAR ME LUSPA.
00:35:46.526 – 00:35:48.721
KA MARRË o'Fallon DHE U UL POSHTË.
00:35:48.886 – 00:35:51.525
ËSHTË SEKUESTRIMI I GJASHTË NË NJË JAVË.
00:35:51.686 – 00:35:55.725
PO. NJË AKTIVITET NË RRITJE, KËTU NË Gotham City.
00:36:14.606 – 00:36:17.359
A JU VJEN KEQ NËSE RRI PAK VETËM?
00:36:26.846 – 00:36:28.882
ATËHERË? A JE DUKE MENDUAR ATË QË JAM DUKE MENDUAR UNË?
00:36:29.046 – 00:36:31.606
FOL. E DI QË JE KËTU.
00:36:33.326 – 00:36:35.521
Jonathan Crane, DORDOLECI.
00:36:35.686 – 00:36:38.564
AI DUHET TË JETË PAS KËSAJ. ËSHTË ZHDUKUR QË PAS NATËS NË ISHULLIN Narrows.
00:36:38.726 – 00:36:40.079
KU KEMI GJETUR DISA GJURMË. . .
00:36:40.246 – 00:36:43.238
. . .TË KIMIKUT QË PO SHPËRNDANTE.
00:36:44.126 – 00:36:45.354
PO FILLOJ MENJËHERË.
00:36:45.526 – 00:36:47.881
KUSHEDI MBASE GJEN SE KUSH E KA GRABITUR KARDINALIN.
00:36:48.046 – 00:36:50.082
''NJERIU HARDHUCË''? VËRTET EKZISTON?
00:36:50.246 – 00:36:52.806
NJË LEGJENDË METROPOLITANE FLET PËR NJË MISHNGRËNËS.
00:36:52.966 – 00:36:55.241
ËSHTË E MUNDUR QË TË EKZISTOJË.
00:36:55.406 – 00:36:56.68
MBAJE.
00:36:56.846 – 00:36:59.599
DO TË MBAHEM NË LIDHJE ME KËTË. ËSHTË NJË MARRËSE-DHËNESE.
00:36:59.766 – 00:37:01.597
LIDHUR ME KOMUNIKUESIN QË KAM NË MASKË.
00:37:03.686 – 00:37:06.564
NËSE TË VJEN DESHIRA QË TË MË GJURMOSH, LËRE FARE.
00:37:06.726 – 00:37:08.603
SINJALET JANË TË MBROJTURA NGA NJË SISTEM I KODUAR.
00:37:08.766 – 00:37:12.202
DHE KALOJNË SA NË NJË SATELIT NË NJË TJETËR. ËSHTË E PAMUNDUR TË MË GJESH.
00:37:37.326 – 00:37:39.886
- A MË DËGJON KOMISAR? - FORT DHE QARTË.
00:37:40.046 – 00:37:41.365
KAM GJETUR SHËNJA.
00:37:41.526 – 00:37:43.835
DUKE GJYKUAR NGA MADHËSIA DHE NGA THELLËSIA. . .
00:37:44.006 – 00:37:47.157
. . .DO TË THOJA QË "PËRBINDËSHI" YNË PESHON RRETH TË PESËDHJETAVE.
00:37:47.326 – 00:37:49.794
GJURMËT SHKOJNË DREJT LINDJES. QËNDRO NË PRITJE.
00:37:52.486 – 00:37:54.761
JAM NË GALERINË E METROSË SË VJETËR.
00:37:54.926 – 00:37:57.486
NË NJË NGA STACIONET FATALE FANTAZËM TË GOTHAM-IT.
00:38:01.846 – 00:38:03.074
BATMAN.
00:38:03.246 – 00:38:04.884
SI KA MUNDËSI QË NUK PO FLUTURON MBI QYTET?
00:38:05.486 – 00:38:08.239
ÇFARË BËN NËN DHE? MOS T'U KANË THYER KRAHËT?
00:38:09.326 – 00:38:11.601
PO KËRKOJ NJË PËRBINDËSH.
00:38:11.886 – 00:38:13.365
KËTU POSHTË TË GJITHË JEMI PËRBINDËSHA.
00:38:13.526 – 00:38:15.357
KJO ËSHTË NDRYSHE. ËSHTË NJË GRABITQARË.
00:38:16.966 – 00:38:18.479
Killer Croc.
00:38:18.646 – 00:38:20.238
THONË QË E ËMA NUK E DONTE.
00:38:20.406 – 00:38:22.158
DHE QË E KA HEDHUR KËTU POSHTË.
00:38:22.446 – 00:38:25.756
MBETURINAT TOKSIKE QË JANË KËTU E KANË TRANSFORMUAR. . .
00:38:25.926 – 00:38:27.598
. . .DHE BËRË TË FORTË.
00:38:27.766 – 00:38:29.04
KU SHKOJ?
00:38:29.206 – 00:38:31.64
PO NGJITET NË RRUGËN E ARKIVOLAVE.
00:38:31.966 – 00:38:34.036
BATMAN, TI QË FLUTURON. . .
00:38:34.206 – 00:38:37.118
. . .ÇFARË PAMJEJE KA QYTETI NG LART?
00:38:38.806 – 00:38:40.603
NJË PAMJE TË NDOTUR.
00:38:46.206 – 00:38:47.719
JAM NË NJË SI LLOJ HEKURUDHE TË VJETËR.
00:38:47.886 – 00:38:49.478
KA ARKIVOLA KUDO.
00:38:49.766 – 00:38:53.122
ISHTE NJË SISTEM TRANSPORTI PNEUMATIK, LIDHTE VARREZAT E GOTHAM.
00:38:53.286 – 00:38:55.8
SHËRBENTE PËR TË ZHVËNDOSUR KUFOMAT.
00:39:01.326 – 00:39:04.841
NUHAS ERË METANI. PO AKTIVIZOJ MASKËN E OKSIGJENIT. . .
00:39:06.646 – 00:39:08.159
SAPO KAM ZBULUAR KUSH ËSHTË Killer Croc.
00:39:08.326 – 00:39:09.964
QUHET Waylon Jones.
00:39:10.126 – 00:39:13.243
. . .KA QËNË MYSAFIR NË Arkham DHE ËSHTË PËRDORUR SI KAVJE. . .
00:39:13.406 – 00:39:16.284
. . .NGA DOKTOR Crane PËR PROGRAMIN E TIJ TË TERAPISË SË FOBIVE.
00:39:17.846 – 00:39:21.475
DHE MËQË KA KALUAR PËRMES DUARVE TË TIJ ËSHTË LAJTHITUR DYFISH.
00:39:21.766 – 00:39:24.075
PUNONTE NË NJË CIRK.
00:39:24.246 – 00:39:27.238
VUAN NGA NJË PATOLOGJI E RADHË TË LËKURËS TË QUAJTUR...
00:39:27.646 – 00:39:30.285
IPËRKERATOZË EPIDERMOLITIKE.
00:39:30.446 – 00:39:31.845
SAKTË.
00:39:33.406 – 00:39:37.399
I KA MPREH DHËMBET SI TË ISHIN BRISQE DHE DEL NË KËRKIM NJERËZISH PËR TË VRARË.
00:39:37.566 – 00:39:41.798
DËGJO KËTU. A E DINI SE NGA CILA FRIKË DOKTOR Crane DONTE TA SHËRONTE?
00:39:43.446 – 00:39:45.038
LAKURIQËT E NATËS.
00:40:03.486 – 00:40:05.477
BATMAN! ÇFARË PO NDODH?
00:40:05.646 – 00:40:07.284
E KAM GJETUR.
00:40:08.166 – 00:40:11.442
POR KA NJË PROBLEM. SHOH GJITHÇKA TË DEFORMUAR.
00:40:11.606 – 00:40:12.834
Croc MË KA KAFSHUAR.
00:40:13.006 – 00:40:14.644
NË GJAKUN E TIJ DUHET TË JETË TOKSINA. . .
00:40:14.806 – 00:40:16.558
. . .E FRIKËS QË KA KRIJUAR DORDOLECIN.
00:40:16.726 – 00:40:18.079
DHE TANI JAM I INFEKTUAR.
00:40:18.246 – 00:40:19.235
NDIHESH KEQ?
00:40:19.406 – 00:40:20.998
DO TË DUROJ DHIMBJEN.
00:40:36.526 – 00:40:39.643
BATMAN! FOL! ÇFARË PO NDODH?
00:40:40.526 – 00:40:42.403
E HOQA QAFE Croc-UN.
00:40:42.566 – 00:40:45.239
PO TOKSINA? TU RREGULLUA SHIKIMI?
00:40:45.406 – 00:40:47.317
SIGURISHT.
00:40:47.926 – 00:40:50.884
VDEKJES! VDEKJES! VDEKJES!
00:40:51.046 – 00:40:52.798
VDEKJES! VDEKJES!
00:40:53.086 – 00:40:55.554
VDEKJES! VDEKJES! VDEKJES!
00:40:56.846 – 00:41:02
KARDINAL o'Fallon! TË DENOJ ME VDEKJE PËR KRIMET QË KE BËRË.
00:41:02.366 – 00:41:05.039
ASHTU SIÇ KAM DËNUAR EDHE ARMIQTË TË CILËT KANË ARDHUR KËTU PARA TEJE!
00:41:05.326 – 00:41:08.159
TË LUTËM! NUK KAM BËRË ASGJË TË KEQE!
00:41:08.326 – 00:41:10.282
NUK ËSHTË E VËRTET, E KE BËRË!
00:41:10.726 – 00:41:12.796
JAM ORVATUR TË NDIHMOJ TË PASTREHËT. . .
00:41:12.966 – 00:41:15.196
. . .KE KËRKUAR TË SHPËTOSH TË BRAKTISURIT.
00:41:15.366 – 00:41:18.039
POR DORDOLECI NUK E DO NDIHEM E TYRE!
00:41:18.206 – 00:41:21.516
DORDOLECI DO QË TË BIEN POSHTË NËNDHE!
00:41:21.686 – 00:41:24.041
PËR TI PRITUR NË KRAHËT E TIJ!
00:41:25.526 – 00:41:28.962
DORDOLECI ËSHTË KËTU ME NJË TUFË TË PASTREHËSH DHE TË ARRATISURISH NGA Arkham. . .
00:41:29.126 – 00:41:31.082
. . .TË GJITHË TË HELMUAR NGA TOKSINA.
00:41:31.486 – 00:41:33.477
KU JE SAKTËSISHT?
00:41:33.646 – 00:41:36.718
NËN ÇISTERNË TË ZONËS LINDORE. NË SERBATORIN PENGUES.
00:41:36.886 – 00:41:39.844
PO TË DËRGOJ MENJËHERË PËRFORCIMET. QËNDRO I FSHEHUR DERI SA TË VINË.
00:41:40.006 – 00:41:41.917
NUK MUND TË PRES.
00:41:43.206 – 00:41:45.8
NDOKUSH DËSHIRON TË FLASË NË MBROJTJE TË KARDINALIT?
00:41:48.206 – 00:41:49.958
UNË!
00:42:21.886 – 00:42:23.763
MA JEP DORËN!
00:42:36.206 – 00:42:38.674
MË MUNGON FRYMA.
00:42:40.526 – 00:42:43.279
FAJIN E KA METANI, QË NË FAKT DO TË NA NXJERRË QË KËTU.
00:42:47.166 – 00:42:49.441
- ÇFARË KE NË MEND TË BËSH? - PO NDEZ NJË SHKREPSE.
00:42:49.686 – 00:42:51.881
MBYLLI SYTË.
00:44:21.646 – 00:44:23.079
JEPI.
00:44:23.566 – 00:44:25.318
HERËN TJETËR.
00:44:40.526 – 00:44:44.883
PËRMES DHIMBJES
00:44:46.886 – 00:44:48.365
MOS U AFRO!
00:44:48.526 – 00:44:50.437
QËNDRO LARG.
00:45:53.846 – 00:45:55.438
Bruce! LIDHI KËMBËT!
00:45:56.046 – 00:45:57.161
ATË PO MUNDOHEM TË BËJ!
00:46:15.966 – 00:46:19.436
A E PRISJE KËTË KUR DOLE VULLNETAR NË FUSHËN E NDIHMËS?
00:46:19.766 – 00:46:21.199
E DIJA SE ISHTE E VËSHTIRË.
00:46:21.566 – 00:46:23.238
KAQ E VËSHTIRË?
00:46:24.086 – 00:46:27.044
JAM KËTU. PËR TË BËRË ATË QË MUNDEM.
00:46:27.726 – 00:46:29.159
MIRË, JA ARTERIA.
00:46:29.326 – 00:46:32.841
BRËNDA NUK ËSHTË I SHPUARo. PINCËN!
00:46:39.326 – 00:46:41.76
MIRË, Bruce, MUND TA QEPËSH.
00:47:49.166 – 00:47:51.236
NUK ËSHTË SE FITOJNË GJITHMONË, SI THUA?
00:47:51.406 – 00:47:53.795
NGA SA DI UNË NË MË TË SHUMTËN E RASTEVE FAL.
00:47:57.006 – 00:47:59.076
ATËHERË KUR TË FILLOJ ME FAKIRËT?
00:48:00.246 – 00:48:03.079
NUK E BËN. KURRË.
00:48:03.286 – 00:48:05.641
POR MË KANË BËRË TË PRES PËR MUAJ TË TËRË PËR NJË MUNDËSI TË TILLË.
00:48:05.806 – 00:48:07.876
NUK DO TË TË STERVISIN.
00:48:08.046 – 00:48:10.924
PËRSE? A ËSHTË NJË ÇËSHTJE PARASH? SEPSE NËSE ËSHTË KËSHTU--
00:48:11.206 – 00:48:12.321
JO, Z. Wayne.
00:48:12.486 – 00:48:16.195
PARATË TUAJA ATYRE NUK U INTERESOJNË, DHE AS ATO TË TË TJERVE.
00:48:16.366 – 00:48:18.038
PRA, DO TË THOTË?
00:48:19.486 – 00:48:20.999
NDERSHMËRIA, Z. Wayne.
00:48:21.166 – 00:48:24.158
THONË QË TI NUK KE QËNË I SINQERTË ME TA.
00:48:25.086 – 00:48:28.396
JU NUK KENI ARDHUR KËTU PËR UDHËN E SHENJTË.
00:48:29.806 – 00:48:31.842
KËSHTU MË KANË THËNË.
00:48:33.086 – 00:48:34.917
SIDOQOFTË. . .
00:48:35.326 – 00:48:37.965
. . .ËSHTË NJË PERSON QË KA DITURINË QË JU KËRKONI.
00:48:39.526 – 00:48:42.757
NUK ËSHTË NJË FAKIR POR MUND TË JU NDIHMOJË.
00:49:02.446 – 00:49:05.165
PËRSE DUHET TA STERVIS?
00:49:05.406 – 00:49:10.161
SEPSE MË PËRPARA FAKIRËT KANË THËNË SE ISHIN TË GATSHËM DHE TANI JO, Cassandra.
00:49:10.446 – 00:49:13.279
DHE PËR Ç'ARSYE KANË NDRYSHUAR MENDJE?
00:49:13.446 – 00:49:15.198
NUK E DI.
00:49:23.926 – 00:49:25.962
ÇFARË PO KËRKON SAKTËSISHT?
00:49:27.246 – 00:49:28.884
DUA TË MËSOJ SI. . .
00:49:30.366 – 00:49:31.765
. . .PËRBALLOHET DHIMBJA.
00:49:35.206 – 00:49:36.355
Alfred.
00:49:36.526 – 00:49:37.845
Alfred A MË DËGJON?
00:49:38.006 – 00:49:39.075
JA KU JAM, ZOTËRI.
00:49:39.246 – 00:49:40.599
PO DAL QË KËTU.
00:49:40.766 – 00:49:43.758
KAM NEVOJË QË TË NDJEKËSH KOORDINATAT E MIA.
00:49:43.926 – 00:49:45.325
MIRË.
00:49:45.486 – 00:49:46.635
KAM HUMBUR MJAFT GJAK.
00:49:47.726 – 00:49:49.762
DO TË MARR ME VETE Ç'MË NEVOJITET.
00:49:51.486 – 00:49:53.92
DHUMBJA MUND TË SHFAQET NË DY MENYRA.
00:49:54.086 – 00:49:58.602
NJË ËSHTË E JASHTME, QË ËSHTË AJO E SHKAKTUAR NGA FUQI QË NUK MUND TË KONTROLLOJMË.
00:49:58.766 – 00:50:01.326
DHE NJË TJETËR E BRËNDSHME, QË MUND TA KONTROLLOJMË.
00:50:01.486 – 00:50:04
POR QË TË DYJA MUND TË DUROHEN ME VULLNET TË MIRË.
00:50:05.086 – 00:50:08.522
E DI, I KAM STUDIUAR TEKNIKAT E NDRYSHME. KONTROLLIMI I FRYMËMARRJES, HIPNOZA.
00:50:08.686 – 00:50:10.995
VËRTET? PO PËR FUSHËN SHPIRTËRORE Ç'MË THUA?
00:50:11.166 – 00:50:12.838
MOS E KE STUDIUAR EDHE ATË?
00:50:17.606 – 00:50:21.36
DHIMBJA E BRENDSHME ËSHTË DIÇKA QË TI E MOHON.
00:50:21.726 – 00:50:24.365
JO, AJO ËSHTË AJO ÇFARË DUROJ.
00:50:24.846 – 00:50:26.484
JE I BINDUR?
00:50:32.686 – 00:50:34.278
NUK NDIHESH KEQ, Cassandra?
00:50:34.446 – 00:50:37.995
ËSHTË SI UJI I DETIT NË MËNGJES. DRITHËRUES.
00:50:38.806 – 00:50:41.479
- NUK LË DREGËZA? - Bruce. . .
00:50:42.206 – 00:50:44.515
...KA DHIMBJE QË NUK LËNË?
00:50:54.526 – 00:50:56.039
DHIMBJA NUK MUND TË FITOHET.
00:50:56.206 – 00:50:59.994
JO, POR AJO QË NE MUND TË BËJMË ËSHTË TA LËMË ATJE KU ËSHTË.
00:51:02.086 – 00:51:04.998
NË VENDIN E VET MUND TË PUNOJË NË AVANTAZHIN TËND.
00:51:06.766 – 00:51:09.326
NUK ËSHTË DHIMBJA QË PUNON PËR TY.
00:51:09.766 – 00:51:11.245
JE TI AI QË DUHET TË PUNOJË PËRMES DHIMBJES.
00:51:13.086 – 00:51:18.444
Bruce, KANË KALUAR MUAJ, DHE ENDE NUK KE MËSUAR?
00:51:35.086 – 00:51:36.883
Cassandra.
00:51:37.486 – 00:51:38.839
URDHËRO, Bruce?
00:51:39.006 – 00:51:40.917
SI KE BËRË--
00:51:41.086 – 00:51:44.84
KA QËKUR KE ARDHUR QË DËSHIRON TË MA BËSH KËTË PYETJE?
00:51:45.326 – 00:51:47.84
KAM FITUAR NJOHJET E MIA PËRMES MASHTRIMIT. . .
00:51:48.006 – 00:51:50.998
. . .U PARAQITA PARA FAKIRËVE NË KËRKIM TË NGRITJES SHPIRTËRORE. . .
00:51:51.166 – 00:51:52.884
. . .U SHTIRA SI NJË DJALOSH.
00:51:53.046 – 00:51:56.038
JAM E SIGURT SE ATA DO TA KENË KUPTUAR SE KUSH ISHE NË TË VËRTET. . .
00:51:56.206 – 00:51:59.084
. . .EDHE PSE ATA PRANUAN QË TË MË TREGOJNË UDHËN.
00:51:59.366 – 00:52:00.401
PËRSE?
00:52:02.806 – 00:52:04.08
QË UNË TË DESHTOJA.
00:52:04.246 – 00:52:05.918
ISHTE SI NJË LLOJ LOJE PËR ATA.
00:52:06.086 – 00:52:07.724
POR UNË NUK DESHTOJA.
00:52:07.886 – 00:52:11.561
DHE PAS VITESH PAFUND, TË LODHUR NGA LOJA TYRE E KOTË. . .
00:52:11.726 – 00:52:14.479
. . .MË DËBUAN, DUKE NXJERRUR IDENTITETIN TIM. . .
00:52:14.646 – 00:52:17.558
. . .U THANË TË GJITHËVE QË KISHA MASHTRUAR. . .
00:52:19.206 – 00:52:21.276
. . .MË AKUZUAN SE ISHA NJË SHTRIGË.
00:52:21.446 – 00:52:26.122
TË MITË MË KTHYEN SHPATULLAT, SEPSE I KISHA SJELL TURP FAMILJES. . .
00:52:26.646 – 00:52:28.682
. . .TË LUTËM, JO BABA!
00:52:28.966 – 00:52:31.764
TË BËHETOHEM QË NUK KAM BËRË ASGJË TË KEQE, BESOMË!
00:52:40.966 – 00:52:45.96
KËTU NË FSHAT OSE MË KANË FRIKË OSE MË URREJNË, NJËRËN OSE TJETREN.
00:53:02.646 – 00:53:04.204
PËRSE NUK IKËN?
00:53:05.486 – 00:53:07.044
PËRSE?
00:53:07.406 – 00:53:10.557
SEPSE KY ËSHTË VENDI QË MË PËRKET.
00:53:14.166 – 00:53:15.884
NË JETËN TËNDE. . .
00:53:16.046 – 00:53:18.116
. . .NUK E KE NJË VEND TË TILLË?
00:53:47.606 – 00:53:48.959
DUAM TË TË FLASIM!
00:53:49.126 – 00:53:50.639
DUKU, TRADHËTARE!
00:53:50.806 – 00:53:52.159
Cassandra?
00:53:52.326 – 00:53:53.918
QETËSOHU, NUK KA ASGJË!
00:53:54.446 – 00:53:55.845
DUKET SI NJË ASGJË E TËRBUAR.
00:53:56.246 – 00:53:58.282
JANË DISA DJEMË QË LUAJNË SIKUR TË JENË BURRA.
00:53:58.446 – 00:54:00.004
TË KUJTOHET? KËTU MË URREJNË.
00:54:00.166 – 00:54:01.155
DHE FRIKËSOHEN.
00:54:01.326 – 00:54:02.839
- PRIT KËTU. - JO.
00:54:03.006 – 00:54:05.315
TË LUTËM. NUK ËSHTË ASGJË.
00:54:10.206 – 00:54:12.64
TË T'U VIJË TURP NGA SJELLJA JUAJ.
00:54:12.966 – 00:54:15.48
THUA TË TURPËROHEMI? TI JE TRADHTARJA!
00:54:15.646 – 00:54:18.24
TI MËSOSH NJË TË HUAJI GJËRA QË NUK I PËRKASIN!
00:54:18.686 – 00:54:21.484
MBANI MEND QË DISIPLINA Bhusara ËSHTË E HAPUR PËR TË GJITHË.
00:54:21.646 – 00:54:24.365
EDHE JU DUHET TA NDIQNI.
00:54:25.126 – 00:54:26.115
JE NJË SHTRIGË!
00:54:26.646 – 00:54:29.956
IKNI PARA SE T'JU SHOHIN NËNAT TUAJA.
00:55:25.406 – 00:55:27.362
Cassandra, JE?
00:55:39.246 – 00:55:40.315
DUHET TË LARGOHESH.
00:55:40.846 – 00:55:42.643
ÇFARË? POR UNË SAPO TË MBROJTA--
00:55:42.806 – 00:55:44.08
NGA ASGJË, Bruce.
00:55:44.246 – 00:55:47.363
ASHTU SI FAKIRËT, EDHE ATA DO TË ISHIN LODHUR ME LOJËN. . .
00:55:47.526 – 00:55:50.04
DO TË KISHIN IKUR VETË.
00:55:50.646 – 00:55:52.796
POR TI JO, PRA DUHET TË LARGOHESH.
00:55:52.966 – 00:55:53.955
TANI.
00:55:54.126 – 00:55:56.72
TANI E KË MËSUAR ATË QË DOJE, APO JO?
00:55:57.326 – 00:55:58.441
PO ËSHTË E VËRTETË.
00:55:59.366 – 00:56:00.355
ATËHERË IK.
00:56:06.646 – 00:56:08.045
FALEMINDERIT.
00:56:10.046 – 00:56:12.116
NUK DUHET TË MË FALENDEROSH, Bruce.
00:56:12.286 – 00:56:14.242
TË KAM ZHGËNJYER.
00:56:15.086 – 00:56:19.159
A KE ARDHUR QË TË NDIHMOJA QË TË PËRBALLOJE DHIMBJEN.
00:56:20.886 – 00:56:24.117
POR DHIMBJA JOTE SHKON PËRTEJ AFTËSIVE TË MIA.
00:56:24.286 – 00:56:26.163
MBASE EDHE MBI ATO TUAT.
00:56:27.206 – 00:56:31.518
SEPSE DHIMBJA JOTE PO TË ZVARRIT NEPËR UDHËN QË TI KE ZGJEDHUR.
00:56:56.366 – 00:56:58.322
ZOTËRI, MA JEP DORËN.
00:57:04.606 – 00:57:05.959
UNË. . .
00:57:07.006 – 00:57:08.837
NUK MUNDEM.
00:57:23.526 – 00:57:25.437
Bruce, MOS VRAPO!
00:57:26.166 – 00:57:28.475
Tom, KA NJERI!
00:57:28.646 – 00:57:30.477
MI JEP ATO.
00:57:32.166 – 00:57:33.36
JO!
00:58:27.766 – 00:58:28.755
MË FALNI, ZOTËRI.
00:58:28.926 – 00:58:31.565
POR DO DOJA TË DIJA SE ÇFARË KE NDËR MEND TË BËSH ME KOLEKSIONIN E PISTOLETAVE.
00:58:31.726 – 00:58:34.604
VAZHDONI TI LËVIZNI DHE UNË TË MBËRTHEJ.
00:58:34.766 – 00:58:37.485
MË FAL Alfred. MBASE DUHET TI ÇOJ NË POLICI.
00:58:37.646 – 00:58:39.682
JANË GJËSENDE TRAGJIKE, LE TA THEMI ATË QË ËSHTË.
00:58:39.846 – 00:58:41.643
NUK DI AS SI ARRIN TI MBERTHEJË NË DORË.
00:58:41.806 – 00:58:43.319
ËSHTË E NEVOJSHME TA NJOHËSH ARMIKUN TËND.
00:58:43.486 – 00:58:47.718
NUK DO TA PËRDORËSH KURRË POR KUPTOJ DËSHIRËN QË MUND TË USHTROJË PISTOLETA.
00:58:47.886 – 00:58:49.478
FUQINË E VET.
00:58:49.646 – 00:58:51.637
SHKATHTËSIA.
00:58:52.326 – 00:58:55.398
KTHJELLTËSIA. SAKTËSIA.
00:58:55.566 – 00:58:57.318
DHE GADITSHMËRIA.
00:58:57.726 – 00:59:00.843
FUQIA PËR TË NDËRRUAR JETËT E TË TJERËVE, HISTORINË.
00:59:01.526 – 00:59:03.721
NJË FUQI HYJNORE.
00:59:50.486 – 00:59:52.238
DHE JA EDHE NJË TJETËR KLIENT I GËZUAR.
00:59:56.246 – 00:59:57.998
JANË QË TË GJITHË TË KËNAQUR?
00:59:58.166 – 01:00:00.521
PO, POR GOTA E SHAMPANJËS. . .
01:00:01.206 – 01:00:02.798
E KE TEPRUAR, A NUK TË DUKET?
01:00:02.966 – 01:00:04.763
SHUMË TEATRALE, BILES SË TEPËRMI.
01:00:04.926 – 01:00:06.803
UNË VEÇSE PO E MBAJ BRENDA INTERESANTES.
01:00:06.966 – 01:00:08.115
E KE KONTROLLUAR EMAILIN?
01:00:08.286 – 01:00:10.117
DUAN QË TË KTHEHESH MENJËHERË NË Gotham.
01:00:11.326 – 01:00:12.918
PO, E PASHË.
01:00:13.086 – 01:00:14.519
GJËRAT PO NDRYSHOJNË.
01:00:14.686 – 01:00:18.201
POLICIA PO RIHIDHET NË SULM, JA PËRSE ËSHTË E NEVOJSHME QË TA VRASIM.
01:00:18.366 – 01:00:21.563
PËR FAJËT TË TIJ MIQËT TANË RUSË LEVIZIN ME VËSHTIRËSI.
01:00:21.726 – 01:00:24.923
ZHDUKJA E TIJ DO TË ZGJIDH PJESËN E MADHE TË PROBLEMIT.
01:00:25.086 – 01:00:27.884
SIDOQOFTË VRASJA DO TË ISHTE E VËSHTIRË.
01:00:32.006 – 01:00:33.962
ËSHTË VEÇSE NJË TJETËR POLIC.
01:00:34.126 – 01:00:36.799
ASHTU THUA? NDONJËHERË MË SHQETËSON TI!
01:00:38.766 – 01:00:40.882
TI SHQETËSOHESH SË TEPËRMI.
01:00:47.566 – 01:00:48.885
KEMI PATUR NJË INFORMACION NGA RUSËT.
01:00:49.046 – 01:00:50.764
DUKET SE DO TË VEPROJË NË DITËT E ARDHSHME.
01:00:51.246 – 01:00:53.635
ARRIN TË SHENJËSTROJË OBJEKTIVIN NË MBI DY KILOMETRA.
01:00:53.806 – 01:00:55.762
ËSHTË NËN VEZHGIM TË VAZHDUESHËM. . .
01:00:55.926 – 01:00:57.996
. . .POR NUK MUNDEMI TË DALIM NË TË GJITHA DRITARËT E QYTETIT.
01:00:58.526 – 01:00:59.754
DO TË BËJ TË MUNDUREN.
01:00:59.926 – 01:01:02.884
FALEMINDERIT, NUK KEMI PATUR TË BËJMË NDONJËHERË ME NJË SI Deadshot.
01:01:03.046 – 01:01:04.035
NUK DO TË ISHA EDHE AQ I SIGURT.
01:01:04.686 – 01:01:06.916
KOMPJUTËRI I Ronald Marshall.
01:01:10.606 – 01:01:13.962
ËSHTË NJË LLOGARI E POSTËS ELEKTRONIKE, DHE NJË MESAZH I KODUAR
01:01:14.126 – 01:01:17.163
QË ËSHTË I NJË JAVE PARA VRASJES SË Teresa Williams.
01:01:17.326 – 01:01:20.477
- TI SI E KE MARRË? - PROVO TA NDEZËSH.
01:01:33.326 – 01:01:35.078
JEPI, SHKOJMË.
01:01:45.166 – 01:01:46.918
Alfred, SI ËSHTË PAMJA SATELITARE?
01:01:47.086 – 01:01:50.715
MAHNITËSE! ARRIJ GATI TË SHOH MAJAT E VESHËVE TË TIJ, ZOTËRI.
01:01:50.886 – 01:01:52.956
POR NUK KA GJURMË SNAJPERËSH MBI NDERTESA...
01:01:53.126 – 01:01:54.718
...TË PKATËN NË ZONËN KU ËSHTË TANI.
01:01:54.886 – 01:01:56.922
MË NDIQ, KIJE PARASYSH.
01:01:59.406 – 01:02:00.521
DO TË BËHET ZOTËRI.
01:02:09.806 – 01:02:12.081
KOMISAR, DO TË ISHA MË I QETË NËSE DO TA VINIT KOKOREN.
01:02:12.246 – 01:02:14.282
AUTOMOBILI NUK ËSHTË TËRËSISHT I BLINDUAR.
01:02:14.446 – 01:02:18.325
MEZI ARRIJ TA SHOH KËTË KOMPJUTËR, LE MË PO TË KISHA PARASYVE EDHE XHAMIN E KOKORËS.
01:02:18.486 – 01:02:22.604
ATË QË DO DOJA TË ZBULOJA ËSHTË SA KLIENTË E KANË KONTAKTUAR Deadshot-IN PËR MES EMAILIT.
01:02:23.126 – 01:02:25.959
DUA TA PËRDREDH SONTE ATË VRASËS!
01:02:26.526 – 01:02:29.12
POR A ËSHTË RASTI QË TË HEDHIM NJË KARREM?
01:02:29.286 – 01:02:32.676
- I ADHURON SHËNJAT NË INERCI TË PLOTË. - VAZHDO TË NGASËSH.
01:02:50.646 – 01:02:53.319
ZOTI Bruce, ËSHTË NJË PIKË KRITIKE PËRPARA.
01:02:53.966 – 01:02:56.719
KOMISARI DO TË KALOJË NËN URËN E HEKURUDHËS. . .
01:02:56.886 – 01:02:58.319
. . .ME NJË TREN TRANZIT.
01:02:58.486 – 01:03:02.161
FATMIRËSISHT SATELITI NUK SHFAQ PRANINË E ASKUJT TEK URA.
01:03:02.326 – 01:03:06.001
DYSHOJ QË VRASËSI TË POROVJË NGA NJË TREN QË ECËN ME NJËQIND KILOMETRA NË ORË.
01:03:44.086 – 01:03:48.045
PËR ATË ZOT! PO VJEN NJË TJETËR TREN NGA KAHU I KUNDËRT!
01:03:53.806 – 01:03:56.195
MIRË DËGJOHEMI. TANI FILLON SHFAQJA.
01:04:25.766 – 01:04:26.915
JE KAQ I PARASHIKUESHËM. . .
01:04:27.086 – 01:04:29.805
E DIJA SE DUKE SHENJËSTRUAR KOMISARIN DO TË KISHA PLASUR PËR TOKË.
01:04:29.966 – 01:04:33.436
KLIENTËT E MI DO TË JENË TË KËNAQUR DYFISH.
01:04:40.686 – 01:04:41.88
ZOTËRI, A ËSHTË GJITHÇKA NË RREGULL?
01:04:42.046 – 01:04:44.162
MBUROJA U REZISTON GODITJEVE?
01:04:44.326 – 01:04:47.284
PO, U REZISTON. TË PAKTËN NË KËTË DISTANCË.
01:04:47.446 – 01:04:49.755
ZOTËRI, ËSHTË NJË GALERI, PARA TEJE!
01:05:07.806 – 01:05:09.683
SA KEQ, PO TANI SI T'JA BËJMË?
01:05:22.686 – 01:05:27.362
KA DY MENYRA, OSE ËSHTË NJERIU MË TRIM NË BOTË, OSE AI MË DEBILI.
01:05:32.406 – 01:05:34.124
PO TË RREFEJ BATMAN, QË ËSHTË HERA E PARË. . .
01:05:34.286 – 01:05:36.242
. . .QË NDOKUSH KËRKON TË NDALOJË PLUMBAT E MI. . .
01:05:36.406 – 01:05:38.556
. . .DUKE I VRAPUAR PËRBALLË.
01:05:39.126 – 01:05:43.244
VESHJA ANTI-PLUMB NUK VETE NË DISTANCË TË VOGËL.
01:05:45.086 – 01:05:47.554
KAM HUMBUR SHUMË KOHË BILES.
01:05:48.926 – 01:05:52.999
PA SHIKO PA SHIKO, ATËHERË MË NË FUND E ZURA LAKURIQIN E NATËS.
01:06:08.686 – 01:06:10.722
PËRSE TANI NUK E QELLON VETEN NË GOJË, Deadshot?
01:06:18.606 – 01:06:20.437
MOS MË VRIT TË PËRGJËROHEM!
01:06:20.606 – 01:06:24.201
ISHIN RUSËT! ATA TË DUAN NË DËRRASË!
01:06:25.326 – 01:06:27.282
UNË BËJ. . .
01:06:27.886 – 01:06:29.956
. . .VETËM PUNËN TIME.
01:06:54.966 – 01:06:57.719
FUNKSIONARË TË POLICISË KANË DEKLARUAR QË MBRËMË I PËRBINDËSHMI BATMAN...
01:06:57.886 – 01:07:00.764
...KA KONTRIBUAR NË KAPJEN E Floyd Lawton...
01:07:00.926 – 01:07:02.484
...I NJOHUR SI VRASËSI Deadshot.
01:07:02.646 – 01:07:03.795
TË NJËJTËT FUNKSIONARË BËJNË ME DIJE...
01:07:03.966 – 01:07:05.684
...QË BIZNESMENI Ronald Marshall I KA DUART E PAPASTRA...
01:07:05.846 – 01:07:08.519
...NË TË PAKTËN NJË PREJ VRASJEVE TË DYSHUARA, TË GURDISUR NGA Deadshot.
01:07:08.686 – 01:07:12.44
NËSE SHPALLEN FAJTORË, TË DY RREZIKOJNË DENIMIN KAPITAL.
01:07:16.286 – 01:07:18.846
FALEMINDERIT Alfred, NUK DO T'JA KISHA DALUR PA TY.
01:07:19.006 – 01:07:20.2
S'KA GJË, ZOTËRI.
01:07:20.366 – 01:07:23.881
DHE HERËN TJETËR QË DIKUSH TË QËLLON, MUNDOHU TË KËRRUSËSH.
01:07:24.846 – 01:07:27.076
KA QËNË ASHTU SI ATË NATË NË ATË RRUGICËN QORRE, Alfred. . .
01:07:27.246 – 01:07:30.238
MURËT KAQ AFËR, DHE TË GJITHA ATO TË SHTËNA.
01:07:31.206 – 01:07:34.915
ËSHTË SIKUR TË GJITHË JETËN JAM MUNDUAR TI NDAL ATO PLUMBA.
01:07:36.406 – 01:07:38.636
E DI QË ËSHTË NJË ËNDËRR ABSURDE, Alfred.
01:07:38.806 – 01:07:41.639
NDONJËHERË MENDOJ QË DUHET TA MBYLL ME KËTË HISTORI.
01:07:45.846 – 01:07:47.074
NDOSHTA KE TË DREJTË, ZOTËRI.
01:07:47.246 – 01:07:50.079
POR DIÇKA MË THOTË QË ARSYET JANË EDHE MË TË THELLA.
01:07:56.206 – 01:07:57.275
ZOTËRI?
01:08:04.446 – 01:08:14.437
E Përktheu Arben Kulla [[email protected]]
01:08:15.598 – 01:08:25.598
http://www.geocities.com/arbenkullaonline/
01:08:26.606 – 01:08:30.597
[ALBANIAN]
01:08:31.305 – 01:08:37.942
Na perkraheni dhe behuni VIP anetarper ti larguar te gjitha reklamat nga www.OpenSubtitles.org